Bedste beskyttelse af din skærm

Bedste beskyttelse af din skærm 

De fleste folk med en telefon kender til udfordringen ved have en destrueret skærm. Denne situation kan meget nemt hænde i løbet af ens dag. Som alle ved så er smartphones meget skrøbelige, hvor selv ubetydelige slag kan skabe stor skade på displayet og dermed gøre jeres telefon ubrugelig. Du kender måske til eksemplet hvor et barn har din iPhone og  tilfældigvis kommer til at smadre den. Den typiske skade på de nuværende telefoner er påført deres skærme, efersom skærmene er meget følsomme for slag. Det åbenlyse beslutning vil dermed være at investere den bedste skærmbeskyttelse mulig. Med det høje mængde skader på mange slags mobiler på det danske marked, har en bred vifte af organisationer besluttet sig for at udvikle beskyttelse, så kunder kan tabe deres iPhone uden nødvendigvis at skulle skaffe sig en helt ny skærm. Ved brug af skærmbeskyttelse er der ikke nogen garanti for at jeres iPhone ikke går i stykker når I taber den.  

 

SmartGlass er den stærkeste skærmbeskyttelse på det danske marked.  

Her hos NORTAGG har vi stor erfaring inden for den bedste skærmbeskyttelse og gør derved en dyd ud af at skulle konstruere den ultimative skærmbeskyttelse til mobilbrugerne. NORTAGG har igennem en kort udviklingsproces lavet SmartGlass for Samsung, som ligner om almindelig beskyttelse på de fleste områder. Almindelig beskyttelse til skærme er designet med glas og kan netop nemt blive smadret ved mindre slag. Hvis du investerer i SmartGlass er man sikker på at få den bedste skærmbeskyttelse, da produktet ikke kun er konstrueret af glas, men er produceret med plastik i form af TPU, som tildeler skærmbeskyttelsen bevægelighed som derved sikre skærmbeskyttelsen stødabsorberende, så skærmen kan klare flere tab inden man vil se skader på sin skærmbeskyttelse.  

 

Skræddersyet til den specifikke mobil 

Den bedste skærmbeskyttelse, burde selvfølgelig beskytte hele skærmen, så I ikke har blottet steder på din skærm. Her er SmartGlass lavet til den enkelte telefon udgave, så man kan opleve en perfekt pasform mellem skærmbeskyttelsen og mobilen. Det garantere dig i mod at jeres skæmbeskyttelse ikke kun dækker lidt af din skærm eller er for stor.  

SmartGlass jeres gode ven inden for skærmbeskyttelse.  

Hvis man skal investere i den ultimative beskyttelse af skærm er det essentielt at tænke på monteringen, idet det skal være behageligt for jer at montere selve SmartGlass på jeres iPhone, da I sikkert har oplevet at der ved montering af beskyttelse måske kan skabes sig luft mellem skærmbeskyttelse og iPhone, hvis I anskaffer SmartGlass undgår I disse problemer, idet I modtager en monterings spartel, som hjælper jer med at udligne de problematiske pletter.  

SmartGlass kommer med et monteringsapperat, som assisterer jer med at placere ens SmartGlass korrekt, så I slipper for at den ikke dækker hele skærmen eller sidder træls på mobiltelefonen og dermed ikke beskytter hele skærmen. NORTAGG mener at den bedste skærmbeskyttelse skal være nem for montøren at placere, hvorfor vi er meget glade for dette redskab til montering.  

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *