Flotte møbler fra Living&more

Living&more er et fantastisk møbelbrand som man bedst kender fra dets relation til Coop og Trendyfour Living. Det er nemlig nogle af de eneste forhandlere af det lækre møbelmærke her i Danmark og det er der flere årsager til. Coop.dk står nemlig bag mærket Living&more, som har mange forskellige slags møbler og heriblandt stole, reoler, sofaer, boliginteriør og lamper. Trendyfour Living har også en god relation til Living&more ved at de forhandler alle deres varer og har opstillet dem på en unik måde på deres hjemmeside, hvor du kan filtrere på alt fra materiale til farve, kategori og brand. Living&more er et af de brands, som finder deres inspiration rundt omkring i hele verden fra både de største designere til de mindre kendte designere. Temaet for deres udvalg af møbler er kvalitet, omtanke, lækkert design og smukke detaljer. Det vil du straks opdage, når du går på opdagelse i Living&mores store udvalg af møbler.

Hos Trendyfour Living kan du finde møbler fra nærmest alle kategorier, som passer ind i dit hjem. Det er uanset om du skal indrette din stue med sofaer, lænestole, tæpper, krukker og lamper eller om det er spisestuen, som skal have en overhaling med et nyt spisebord, spisebordsstole, reoler og boliginteriør. Det er af den årsag, at Trendyfour Living har valgt at markedsføre og forhandle møbler fra Living&more, da deres udvalg af møbler og indretningsgenstande går rigtig godt i spænd. Deres udvalg af møbler, kategorier, brands og materialer passer perfekt sammen og er udvalgt med udgangspunkt i den nordiske designstil og alt det som danskerne foretrækker, når de skal indrette deres hjem med nye møbler.

Living&more og Trendyfour Living har ikke et direkte samarbejde, men du kan finde dine møbler hos dem begge. Ligesom du kan finde dem hos Coop, der også forhandler møblerne på deres hjemmeside. Leder du efter noget specifikt i for eksempel egetræ, så er Living&more et godt sted at starte, da de har en stor fokus på de naturlige materialer, hvor egetræ er et af dem. Du kan også finde andre materialetyper, såsom flet, marmor, sten, bøgetræ og forskellige stoftyper. Velour er en af stoftyperne, ligesom bomuld også er det. Kendetegnet for Living&more er, at det ikke er materialet der skal sætte en stopper for designet og formgivningen af møblet – det skal derimod gå godt i spænd og sætte udgangspunktet for at skabe de perfekte møbler, som passer ind i den nordiske indretning. På mange måder, så er det samme teori og tankegang, som Trendyfour Living har, mens at de udover møbeldesign også fokuserer på indretning, tips og tricks til boligen, highlights af nye trends og tendenser i designverdenen og med mere fokus på andre brands.

Er du på jagt efter nye fænominale møbler, som har en høj kvalitet, en lang levetid og et klassisk møbeldesign, så kan du roligt starte den enten hos Trendyfour Living eller Living&more, så vil vi godt garantere, at du ikke kommer til at gå forgæves. Der er både tale om møbler som er billigere end gennemsnittet, men også omkring møbler som holder i mange år og er noget der kan gå i arv til flere generationer af familien. Det kan både være en familie som bor sammen eller hver for sig, da møblernes høje kvalitet også kan holde til en flytning. Living&more er essensen af kvalitet i møbeldesign og Trendyfour Living er essensen af smukke møbler. Du skal ikke lede længe efter noget, som du kan bruge til dit sommerhus eller kolonihavehus, da udvalget også omfatter havemøbler og udestuemøbler. Er der nogle specifikke materialer eller farver, som du er på udkig efter til dine stole, sofaer eller reoler, så vil det også være en god idé at kigge nærmere på Trendyfour Living. Her kan du finde alt mellem himmel og jord og lamper, loftlamper, hængelamper og bordlamper er ingen undtagelse. Held og lykke med din jagt på de nye møbler i fantastiske designs og dit nye boliginteriør, uanset om du vælger at finde det hos Living&more eller Trendyfour Living.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *