Giv et frisk pust til hjemmet

Hjemmet er stedet vi alle bruger mange timer i. Det er her vi kan slappe af og være os selv, men det er her vi nyder at invitere folk ind, og vise vores personlige stil frem. At finde sin personlige stil kan være svært, da de fleste mennesker synes godt om mange forskellige stilarter. Måske nyder man de rene linjer, men samtidig kan man godt lide tunge og mørke møbler. Derfor kan stilen i et hjem hurtigt blive rodet og føles lidt som kaos.  

Inspiration er god start 

Det kan være en hjælp at gå lidt på opdagelse i de forskellige æstetiske muligheder der er, for der er mange. Viften er nemlig bred indenfor stilarter i boligen. Alle mennesker er forskellige, og dermed har vi alle også forskellig smag og det er der heldigvis rig mulighed for på markedet. Et eksempel er den nordiske stil som er ren og minimalistisk, hvor der er fokus på kvalitet og naturlighed. På den helt anden fløj kan de finde Art Deco som er en mere modig indretningsstil. Her er fokusset lagt mere over på at lege med former, mønstre og farver. Ønsker du at gå mere på opdagelse i flere stilarter kan du undersøger mere på https://etimes.dk/ 

En afslappet og anderledes stil 

Meget af det design vi ser i indretningsstilene i dag, stammer oprindeligt fra fortidens kulturer, rundt omkring i verden. En meget populær stil, som stammer fra 1800-tallets Frankrig, er Boheme. Boheme er en eftertragtet stil, da den passer godt til et mere frisindet og kreativt hjem, og kan kombineres elegant med andre stilarter. Bohemestilen er bygget op omkring markante farver, samt naturlige elementer som træ og flet. Det er en stil som har til formål at skabe kreativitet, og giver frihed til at udfolde sig uden for rammerne. Kommer du ind i et gennemført Boheme-hjem, vil du også se en del nips og små pynteting, oftest i form af keramik. 

Få boheme elegant ind i dit hjem 

Er du måske en af dem som er vild med Boheme stilen, men ikke er til de helt kraftige farver, er det heldigvis en stil, som kan kombineres med andre stilarter. Et eksempel kunne være at blande det med den nordiske stil, som umiddelbart ikke lægger sig så meget op af Boheme. Her ville man skrue ned for farvepaletten og trække på de naturlige elementer fra boheme. Evt. kombinere stilen med den nordiske minimalisme og lys. Kombinationen af de rene linjer og de skæve mønstre kan også skabe en harmoni, på samme måde som blot at gå én vej med indretning. Træk nogle af de hyggelige og varme elementer ind i den mere kolde skandinaviske stil. Det er ikke blot den nordiske indretning som går i godt spænd med Boheme. Det samme kan Urban stilen gøresom bygger på et mere råt og autentisk look med originale murstensvægge, ubehandlet træ og stål elementer. Urban stilen bruger, som den nordiske stil, også neutrale farver og vil derfor også være et godt match til den franske Boheme stil. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *