Varme sokker lokker

Varme sokker lokker.

Når de mange måneder med kulde og sne melder sin ankomst i vores kolde nord, kalder fødderne på mere omsorg og varme. Hvor man ellers har været glad for at gå barfodet omkring i sommerhalvåret, kalder fødderne nu på andre og varmere toner.

Med følelsen af sand mellem tæerne på en solbeskinnet stranddag siddende i kroppens og sindets sommerhukommelse, er det som om, at fødderne skifter ham under efterårets komme. Her begynder de varme  sokker at lokke midt i løvfaldet, temperatursænkningen og overgangen til radiatorvarmen indenfor.

Sokker i sandaler?  

Måske kalder overgangen mellem sommer og efterår på en mellemløsning fra de bare fødder i klipklapperne til de helt varme uldsokker i vinterstøvlerne. Ja, kitsch eller ej, så kan sokker i sandaler være den optimale løsning en kort overgang.

Det er måske lidt morfaragtigt, men også ret hyggeligt. Det giver et signal om, at man her sætter omsorg for fødderne og gennemgribende varme til dem højt over, hvad andre mennesker tænker om ens tøjstil og ”fod-smag”.

Dejligt varme sokker

Dejligt varme sokker er altid en forkælelse for både fødderne og for sjælen. Det er som om at en gave, der indeholder varme sokker, samtidig er et udtryk for en omsorgsfuld kærlighedshandling fra den glade giver. For hvem ønsker ikke, at ens kære og nærmeste har varme fødder?

Vælg de helt rigtige sokker

Varme sokker findes i et væld af farver, størrelser og materialer, og her er det vigtigt at vælge de helt rigtige til det helt rigtige formål. Skal man ud at vandre langt i vandrestøvler, kan sokker af uld, cashmere eller bomuld være at foretrække, fordi de holder fødderne ekstra varme, samtidig med, at de er svedabsorberende og smudsafvisende.

Uld og cashmere holder desuden på varmen, selvom det bliver vådt. Vandrer man i regn eller slud og sveder i støvlerne, forbliver fødderne dejligt varme alligevel.

Romantiske sokker

Står man midt i at skulle vælge en romantisk gave til sin udkårne, er der ikke noget som et par lækre sokker. De kan nemlig vælges med et romantisk mønster eller motiv, hvorpå der er hjerter, et par, der kysser, amors pil gennem et hjerte eller noget helt tredje. Det er både en sjov og romantisk ide, og hvem vil ikke gerne beklæde sine fødder med en gave, der kommer fra ens kæreste?  

Sokker til sommerhuset  

Ejer I et sommerhus, kan det være en god ide at have en kurv fuld med sokker stående i sommerhuset. Hermed kan sommerhusejerne og deres gæster altid tage et par på, når de kommer ind i huset. De skal derfor ikke huske at tage sutsko med, som man ellers nemt kan glemme midt i den øvrige pakning.

Når I så skal ud og gå en tur på stranden eller i området, er det dejligt at kunne stikke i et par gummistøvler eller vandresko og være sikker på, at fødderne forbliver varme under hele turen. Det samme gælder, hvis man er på campingtur og ligger i et koldt telt. Så længe fødderne holdes varme, har kroppen meget nemmere ved også at forblive varm. Det er dermed win-win for både krop, fødder og sjæl.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *